9 octombrie 2012

PSD Cluj respinge implantul Giurgiu!

PSD Cluj s-a trezit. Urmarea faptului ca Mircia Giurgiu si-a anuntat afilierea la grupul social-democrat din Camera Deputatilor, i-a facut pe cei din organizatia judeteana sa reactioneze asa cum probabil trebuiau sa faca de mai mult timp. Surse din interior afirmă că membrii importanţi ai PSD Cluj au ameninţat că nu îi vor face campanie lui Giurgiu, ameninţând chiar cu demisia. Totodată, demersul lor ar fi susţinut şi de sindicalişti afiliaţi partidului. Mai mult, organizaţia pregăteşte un memoriu pe care îl va adresa conducerii centrale.
Cei din PSD Cluj spun că anunţul lui Giurgiu de azi nu ar fi mai mult decât o forţare a organizaţiei şi nimic mai mult, iar până în acest moment la sediul social-democraţilor nu a fost depusă nicio cerere de înscriere în partid a deputatului sindicalist. Singura variantă pentru Giurgiu ar fi o candidatură pe colegiul 1 Senat, dar dacă parlamentarul mai continuă cu astfel de acţiuni, ar putea să piardă chiar şi această opţiune, mai afirmă cei din PSD.
Preşedintele Remus Lăpuşan nu a vrut să comenteze mai mult, precizând doar că Mircia Giurgiu nu are calitate de membru şi nu este în niciun caz candidatul lor pentru acel colegiu.
O decizie finală va fi luată săptămâna viitoare.


Niciun comentariu: