9 octombrie 2012

PSD Cluj, in genunchi!

PSD Cluj a cunoscut o veritabila infrangere, odata cu intrarea in randurile partidului a independentului Mircia Giurgiu. Deputatul sindicalist a trecut peste opozitia conducerii clujene a social-democratilor, negociindu-si trecerea in tabara rosiilor direct la Bucuresti.
Acest transfer arata forta si trecerea de care se bucura liderii clujeni ai PSD, Remus Lapusan si Mircea Jorj in fata lui Victor Ponta, in acest moment. O filiala puternica ar fi batut cu pumnul in masa, ar fi amenintat cu demisii in bloc. Ar fi pus presiune pe cei de la centru. De la Cluj, nimic. Sau aici se potriveste zicala "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere"! 
Pe de alta parte, e clar! Mircia Giurgiu a obtinut ce a vrut, candidatura pe colegiul 1 Camera Deputatilor. Altfel nu cred ca s-ar fi inscris in PSD. Mircia Giurgiu a lasat se inteleaga ca a obtinut sprijinul total al liderului PSD, Victor Ponta, a presedintelui de la Camera Valeriu Zgonea, a liderului de grup Marian Neacsu si a lui Viorel Hrebenciuc. Daca e asa, e pe bune!
In conditiile date, colegiul 3 pentru Camera Deputatilor va reveni la PNL, semn ca social-democratii s-au grabit sa isi anunte candidatul pe acest colegiu.

Niciun comentariu: