27 septembrie 2012

Prieteni si dusmani!


Sedinta cu scandal la Consiliul Judetean. Reprezentantii PDL au parasit sala, acuzandu-l pe presedintele Horea Uioreanu ca a refuzat sa introduca pe ordinea de zi doua proiecte ale democrat-liberalilor, referitoare la Spitalul Regional si Cluj Arena. In timp ce consilierii PDL acuzau maniera de lucru a noii conduceri de la CJ, Horea Uioreanu a venit cu o replica absolut naucitoare: Emil Boc i-ar fi promis cu doar două ore înaintea şedinţei de consiliu, că proiectul privind Cluj Arena va fi retras.
Ca sa intareasca acest lucru, la doar cateva ore distanta, seful deliberativului clujean a participat la sedinta Consiliului Local, umar la umar cu primarul municipiului Emil Boc. Securea razboiului a fost ingropata si din joben a fost scoasa solutia salvatoare a stadionului: înfiinţarea unei comisii mixte, formată din consilieri judeţeni şi locali, care să analizeze modul în care Cluj Arena poate fi folosit la potenţial maxim. Desi exista o maxima, mai des uzitata in Parlament, ce-i drept: ca sa omori un lucru, infiintezi o comisie.
Si uite asa mai trece o zi din viata noastra. Cand soldatii pun de-o cearta, sefii lor se impaca. Sa fie rodul unei frumoase prietenii politice Uioreanu-Boc? Gurile rele spun ca ea exista demult.

Niciun comentariu: