16 iulie 2012

Un fost premier acuză! Apoi se răzgândeşte!


La întâlnirea de la Cluj, cu susţinătorii Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a făcut o declaraţie şocantă: "am văzut un parlamentar care lua bani pentru a da jos un Guvern". Sigur, afirmaţia era menită să-i motiveze pe cei prezenţi şi nu pentru a fi comentată de jurnalişti. Ulterior, la finalul acelei întâlniri l-am întrebat pe fostul prim-ministru să ne spună numele parlamentarului incriminat dar şi plângerea sau sesizarea penală pe care a făcut-o în sensul celor afirmate. Răspunsul, unul evaziv: "o să spun mai multe la momentul oportun". Tare de tot! Adevarată asumare a unei afirmaţii anterioare.
Aflu că, prezent la Arad, Ungureanu a spus că declaraţia sa "a fost scoasă din context", dar că are suspiciuni "asupra mecanismelor care au determinat traseismul". Superb! Adevărată consecvenţă. Jurnaliştii ăştia, în nemernicia lor dau alt sens spuselor bietului fost premier.
Şi pentru că eu am fost jurnalistul cu pricina, pentru o corectă relatare vă ofer declaraţiile de la Cluj ale lui Mihai Răzvan Ungureanu, surprinse pe cameră de colegul meu de la Realitatea TV.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Interesting. Cred ca a blufat. Il invit la poker! Doar ca jucam fara bani... Noroc pe noi, ca ni-i lua... :)

Anonim spunea...

Interesting. Cred ca a blufat. Il invit la poker! Doar ca jucam fara bani... Noroc pe noi, ca ni-i lua... :)