15 octombrie 2010

Hai U Mobitelco!

Am urmărit cu interes disputa dintre o parte a suporterilor Universităţii şi preşedintele executiv al lui U mobitelco, Mircea Cristescu. Primii îi cer demisia oficialului, pentru rezultatele mai slabe din debutul de campionat. Poate regretă încă, la fel ca toţi, pierderea titlului în acest an.
Fără îndoială, sunt lucruri care se pot imputa. Aş vrea totuşi să remarc soliditatea cuplului Mircea Cristescu-Marcel Ţenter. Sunt suporter declarat al acestei echipe şi sincer îmi place cum cei doi gândesc strategia meciurilor. Sunt implicaţi şi asta se simte. Mi-a plăcut sezonul trecut, chiar dacă nu am câştigat campionatul. Sentimentul a fost că avem o echipă frumoasă, care s-a bătut până la final. Fără să apeleze la sprijinul Federaţiei sau al arbitrilor. Pentru că ăsta e spiritul lui U. Decât titluri trunchiate, mai bine finale ratate dramatic.
Aseară la Suporter NCN, colegul meu Doru Crăciun a realizat o ediţie excelentă. L-a avut invitat pe Mircea Cristescu, care a răspuns, în direct, tirului de înrebări venite de la suporteri. Merită felicitat preşedintele executiv al celei mai bune echipe de sală a Clujului, că, deşi contestat de o parte a galeriei, a răspuns favorabil invitaţiei de a participa la o emisiune tv şi de a dialoga cu suporterii.
Ăsta e spiritul de normalitate şi decenţă de la U.
Tocmai de asta, e important să renunţăm la orgolii şi să fim din nou la sală azi pentru meciul cu Miercurea Ciuc.
Sezonul ăsta luăm titlul!
Doamne ajută!

Niciun comentariu: